AKTUELNO

Njen mandat je upravo počeo.

Sinoć je gradić sagrađen za potrebe rijalitija Zadruga nadomak Beograda napustila Bebi Dol, koja se našla u duelu sa Radosavom Stefanovićem Žutim. Nakon što je odigrana igrica posle koje su Žutom duplirani glasovi, Ognjen Amidžić je saopštio da je najmanji broj glasova publike osvojila pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se srdačno pozdravila sa svojim cimerima sa kojima je boravila nedelju dana. Bebi je u studiju u toku razgovora sa Dušicom Jakovljević ostavila pismo u kome je imenovala novog vođu.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, ako se sada ne angažujete i mobilišete nikada nećete.  U tom smislu ostavljam vama za ženu uvek raspoloženu za igru, a ona se zove Miljana - uputila je pismo Bebi Dol.

Foto: Printscreen Youtube

Saška Karan je prva čestitala Miljani na imenovanju, a Snežana Mišković Viktorija ju je optužila da  izmolila bivšu ukućanku da je postavi za vođu, što je ona negirala, pa su ušle u raspravu. Kako su Viktorija i Bebi Dol bile u dobrim odnosima tokom boravka u rijalitiju, pevačica se nadala da će ona biti novi vođa, ali se to nije desilo.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BILO MU JE VEOMA NEPRIJATNO! Luna povukla Slobi majicu pa uzviknula: KOLIKU SI*U ČOVEK IMA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'