AKTUELNO

Oni su spremni za doček i praznike koji će uslediti posle njega.

Što su Nova godina i novogodišnji praznici bliži, sve je veći broj ljudi koji svoje kuće ukrašavaju, a poznati se, kada je to u pitanju, nimalo ne razlikuju od svih ostalih.

Mnogi od njih su se pohvalili na društvenim mrežama svojim okićenim jelkama, dok su neki samo za portal Pink.rs pokazali svoj okićeni dom.

Među prvima fotografiju okićene jelke, koju je ukrašavao sa ćerkama, objavio je Sergej Ćetković, pevač kojeg svakog petka možete gledati u crvenoj stolici "Pinkovih zvezdica", najgledanijeg takmičenja za mlade pevačke talente u regionu.

Nedugo posle njega i novopečena mama Ivana Pavković pozabavila se ukrašavanjem svog doma, pa je i ona, kao i Sergej, objavila fotografiju jelke na Instagramu.

Nataša Bekvalac je na istu mrežu postavila snimak svoje dnevne sobe u kojoj u ovo vreme dominira jelka koja osvetljava celu prostoriju.

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa otvorili su vrata svog doma za portal Pink.rs i između ostalog pokazali ogromnu okićenu jelku koja je visoka do plafona.

Foto: Pink.rs/Arhiva

I bivša farmerka i pevačica Marija Ana Smiljanić pokazala je svoj dom čitaocima našeg portala i malu jelku koju je sama ukrasila.

Foto: Miloš Rafailović

Svojom ukrašenom jelkom na društvenim mrežama pohvalila se i Goca Božinovska, koja na fotografiji na Instagramu pozira u elegantnoj haljini ispred drveta koje je znatno više od nje.

Nikolina Kovač se povela primerom koleginice Bekvalac, pa je napravila snimak i postavila ga na Instagram, samo što je ona jelku snimila u krupnom planu, tako da se vide svi detalji na njoj.

Autor: V. T.

#Dom poznatih

#Goca Božinovska

#Ivana Pavković

#Jelka

#Marija Ana Smiljanić

#Nataša Bekvalac

#Radiša Trajković Đani

#Sergej Ćetković

#Ukras

'