AKTUELNO

Zrelo, moćno, emotivno, sve!

Teodora Marković deveta je takmičarka večeras koja je izašla na scenu "Pinkovih zvezdica" i zasijala! Ona je otpevala pesmu Nine Badrić, "Poljubi me", a Goca Tržan nije mogla da poveruje šta sluša, pa je stalno ponavljala "Bože, bože"!

Foto: TvPink Printscreen

Upravo je Gocu ova pesma jako pogodila, pa nije mogla da se suzdrži a da joj ne krenu suze, a Teodora je uspela sebi da obezbedi plasman u naredni krug.

Foto: TvPink Printscreen

O lepotice jedna, Pokahonatas, predivna, koliko divno pevaš i koliko si nam sazrela. Otkako je počeo ovaj šou program, ti si porasla. Bravo. Oduševila si me. Zrelo, moćno, emotivno, sve! - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je odlična, sjajna, ali ne radi se o tome. Uopšte nije bitno koliko ko može visoke note da peva i da drži ton, suština pevanja je emocija koju treba da preneseš nekom drugom. Nije naš posao da puko otpevamo neke note i neki tekst i to je završen posao. Suština pevanja je ono što si ti uradila. Da nam preneseš impresiju svog ili tuđeg života kroz pesmu i to je predivno - bila je oduševljena Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Nešto se desilo što je proizvelo lavinu emocija kod nas. Nismo ti aplaudirali jer smo ostali zatečeni. Osetila sam se kao malo dete dok ti pevaš, zamisli onda koja je snaga tvog vokala - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo Teodorin nastup pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Teodora Marković

'