AKTUELNO

Tvrde da ih celu noć provocirala.

Žurku na kojoj su ukućanima rijaliti programa "Zadruga" pevali Katarina Grujić i Milan Mitrović, napustili su Slobodan Radanović i Luna Đogani. Oni nisu mogli da slušaju reči Miljane Kulić koja ih je, kako oni tvrde, celo veče provocirala.

Foto: RTV Pink

Nju boli što je mi kuliramo. Nema šta drugo da radi, osim da se kači na nas koji smo najlepši i najzgodniji. Dosta! Ne nerviraj se! Ona hoće reakciju, to je fora! - govorila je Luna Slobi koji je bio vidno nervozan.

Foto: RTV Pink

Nema šta da radi! Mora na nekoga da se nakači - rekla je Matora Luni i Slobi, kada su njoj, Sanji i Mikiju ispričali o čemu se radi, dok su Miljani u tom trenutku ukućani ljubili trudnički stomak.

Foto: RTV Pink

Nakon što su izašli sa žurke, Luna i Sloba su prvo otišli u Belu kuću, a zatim i do sobe za rehabilitaciju gde su odlučili da večeraju. Radanović je u jednom trenutku udario rukom o zid, što mu nije prvi put.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, ovaj par, posvađao se pred sam početak žurke. Luni je tada zasmetalo što Sloba nema reakciju na njenu odevnu kombinaciju. Kako je izgledala ova situacija, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG SLOBE: Nazvala ga TUPIM MUŠKARCEM, on joj poručio da se ponaša kao KLINKA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'