AKTUELNO

Sloba se ipak kaje zbog svega?

Kristina Kija Kockar definitivno je doživela krah nakon razgovora sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem. Oni su u toku prethodne noći razgovarali, a ono što ju je slomilo jeste to što on ne pokazuje ni trunku kajanja za to što ju javno ponizio i prevario.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je bilo evidentno da je ukućanka preko toga nekako prešla, ipak se dogodilo nešto zbog čega je Kija doživela psihički pad, pa je poželela da ode iz Bele kuće, a to je njegova izjava da se ona samo folira i da u njenu ljubav prema njemu ne veruje.

Kockareva je zbog tih reči plakala toliko da joj je pozlilo, a svi ukućani su pokušali da je smire i da joj pomognu kako bi prevazišla još jednu u nizu teških situacija.

Međutim, ni u trenucima dok se emitovala radio Amnezija, Kristina se nije oporavila, a u jednom momentu joj je opet pozlilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je bilo očekivano da će joj Sloba prići, on je u ovom slučaju pokazao i te kako veliku zabrinutost za nju, pa je prvi dotrčao do nje i na sve moguće načine pokušavao da joj pomogne.

Dok su pojedini zadrugari bili tu za nju, Luna Đogani je bila u rajskom vrtu, a Zorica Marković je odlučila da joj priđe kako bi sa njom porazgovarala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo u životu nisam videla - rekla je Zorica Luni aludirajući na Kijinu patnju.

Kako su ovi potresni prizori izgledali pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zorica Marković

'