AKTUELNO

Ukućanka na sve načine pokušava da pokaže emocije svom još uvek zakonitom suprugu.

Sloba Radanović u toku noći završio je u bolnici, a sve je prethodilo stresnoj situaciji koju je imao proteklih nekolio dana. Posle priznanja da ga još uvek voli, Kristina Kockar je u potpunosti promenila svoje mišljenje o celokupnoj situaciji, a nakon smrtnog slučaja koji je doživela u porodici Kija se u potpunosti okrenula svom još uvek zakonitom suprugu.

Posle sahrane na čiji su večni počinak ispratili Kijinog oca, Miloša Kockara, Kija je već najavila da će se nešto nakon njihovog povratka i dogoditi, a svi su bili u neizvesnosti na koji će se potez ukućanka odlučiti.

Foto: Pink.rs

Ono što niko nije očekivao jeste njena ideja da na vratima paba napiše pesmu koja je i te kako podseća na trenutnu situaciju kojoj se nalazi, a koju svakako voli zbog Slobe.

Šta bih ja bez tvog pametovanja? Uvlačiš me i izbacuješ me Od tebe vrti mi se u glavi, bez šale, ne mogu da te provalim Šta se dešava u toj prelepoj glavi S tobom sve je čarobno misteriozno I tako mi se vrti, ne znam šta me je strefilo, ali biću dobro Glava mi je pod vodom Ali dišem bez problema Ti si luda a ja sam van sebe Jer, celo moje biće Voli sve tvoje Volim tvoje obline i sve tvoje začkoljice Sve tvoje savršene mane Daj mi celu sebe Ja daću ti sve svoje Ti si moj kraj i početak Čak i kad gubim, ja dobijam Jer ja ti dajem celog sebe A ti mi daješ celu sebe Koliko puta moram da ti kažem Čak i kad plačeš, i tada si lepa Čitav svet je protiv tebe, tu sam ja u dobru i zlu Ti si moja propast, ti si moja muza Moja najgora distrakcija, moj ritam i moj bluz Ne mogu da prestanem da pevam, zvoni mi u glavi zbog tebe Glava mi je pod vodom Ali dišem bez problema Ti si luda a ja sam van sebe Jer, celo moje biće Voli sve tvoje Volim tvoje obline i sve tvoje začkoljice Sve tvoje savršene mane Daj mi celu sebe Ja daću ti sve svoje Ti si moj kraj i početak Čak i kad gubim, ja dobijam Jer ja ti dajem celog sebe A ti mi daješ celu sebe Daj mi celu sebe Karte su na stolu, oboje otvaramo srca Rizikujemo sve, iako teško je Jer, celo moje biće Voli sve tvoje Volim tvoje obline i sve tvoje začkoljice Sve tvoje savršene mane Daj mi celu sebe Ja daću ti sve svoje Ti si moj kraj i početak Čak i kad gubim, ja dobijam Jer ja ti dajem celog sebe A ti mi daješ celu sebe Dajem ti celog sebe A ti mi daješ celu sebe - prevod za pesmu All of me koju je Kija pevala Slobi.
Slobodane, idi nađi vlažne maramice u pabu su - rekla je Kija.
Šta će moje maramice tamo? Idem da ih potražim - rekao je Sloba.

Naime, ona je u prolazi videla Slobu, pa mu je rekla da ode do paba i pronađe svoje vlažne maramice, želeći da ga iznenadi ono što će ugledati na vratima. Ukućanin je ne razmišljajući krenuo da ih potraži, međutim, ono što je video ga je zaprepastilo.

Foto: Pink.rs

Ukućanka je samo za njega napisala pesmu koja je i te kako podseća na njega, a čiji je tekst dirnuo srca mnogih.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da kad me pogledaš Mnogo toga prosto ne vidiš Ali kad bi samo izdvojio vremena Znam da bi u mom srcu pronašao Povremeno uplašenu devojku Koja nije uvek jaka Zar ne možeš da vidiš bol u meni? Osećam se mnogo usamljeno Želim ka tebi da potrčim Želim ka tebi da potrčim Zar nećeš da me držiš u naručju I da me štitiš od zla Želim ka tebi da potrčim Ali ako dođem kod tebe Reci mi, hoćeš li ostati ili pobeći Svaki dan, svaki dan glumim Nekog uvek smirenog Ali kad uveče dođem kući i okrenem ključ Niko nije tu, nikog ne mari za mene U čemu je smisao jakog truda da pronađeš svoje snove A da nemaš s kim da ih deliš Reci mi šta to znači? Trebaš mi ovde Trebaš mi ovde da mi obrišeš suze Da poljupcima mi oteraš strahove Kad bi samo znao koliko… - prevod pesme Vitni.

Kija je u ovim trenucima bila emotivna i slomljena, a kakva je bila Slobina reakcija pogledajte u nastavku.

K.Ristć

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'