AKTUELNO

Nastup jednog od od najmlađih i najtalentovanijih pevača u regionu "zaradio" je više od dva miliona pregleda na Jutjubu.

Maestralni Ljuba Stanković, koji je imao samo pet godina kada je započeo učešće u aktuelnoj, četvrtoj po redu sezoni "Pinkovih zvezdica", svojim nastupima na glamuroznoj sceni najpopularnijeg muzičkog šou programa na ovim prostorima iznova i iznova oduševljava milione gledalaca Televizije Pink, ali i mnogobrojne korisnike društvenih mreža koji njegove nastupe gledaju iznova i iznova.

Foto: TvPink Printscreen

On je gledaoce kraj malih ekrana osvojio svojom neodoljivom harizmom i raskošnim vokalom i pevačkim sposobnostima koje je demonstrirao sa tako malo godina, a jedan od nastupa koji se najviše dopao gledaocima "Pinkovih zvezdica" jeste onaj kada je izveo emotivnu baladu Saše Kovačevića "Živim da te volim".

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je tada briljirao na sceni i osvojio svih pet glasova članova stručnog žirija, ali i srca miliona gledalaca "Pinkovih zvezdica". Njegov nastup u rekordnom roku postao je viralan na društvenim mrežama, a sada broji neverovatnih dva miliona gledanja na Jutjubu.

- Hvala vam od srca na dva miliona pregleda, volim vas puno - zahvalio se Ljuba putem društvenih mreža, a nastupa o kojem i dalje bruji region prisetite se u nastavku:

D. T.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#Saša Kovačević

'