AKTUELNO

Popularni glumac je objasnio zbog čega je mlađim generacijama teže da se probiju u glumačkom svetu.

Biljana Obradović će i ove nedelje od 18:50 časova u emisiji "Biljana za vas" predstaviti zanimljive priloge i aktuelne sagovornike.

Poznata voditeljka je uradila intervju sa glumcem Draganom Mićanovićem, koji je govorio o životu u Londonu, projektima na kojima je angažovan, ali i šta misli o današnjim mladim glumcima.

Danas ima glumaca koji izlaze sa tih privatnih akademija, njih šezdesetak po generaciji, a broj pozorišta je isti, ne snima se nešto mnogo više filmova i serija u odnosu na vreme kada sam ja počinjao i vidim da su to problemi koji njih tište. Probiti se danas kao mlad glumac uopšte nije lako, tako da ne bih voleo da sam u njihovoj koži - rekao je između ostalog popularni glumac.

Foto: RTV Pink

Njapoznatiji domaći tehno di-džej Marko Nastić počeo je da se bavi ovim poslom sa 16 godina, a ove godine obeležava 20 godina na muzičkoj sceni, što je bio povod da Biljana uradi intervju sa njim. Za dve decenije, Marko je nebrojeno puta nastupao u mnogim beogradskim klubovima, ali i u inostranstvu, već nekoliko puta je puštao svoju muziku na najboljem evropskom festivalu "Exit", a imao je tu čast da nastupa rame uz rame sa svetskim zvezdama Karlom Koksom i Ričijem Hotinom.

Foto: RTV Pink

Kreatorka Bojana Jovetić predstaviće svoju novu kolekciju, a gledaoci će upoznati Marka Petrovića, jednog od najpoznatijih dizajnera luksuznih jahti.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Biljana je razgovarala i sa piscem Ju Nesbeom, koji je govorio o romanu "Magbet" i neverovatnoj popularnosti svojih knjiga.

Foto: RTV Pink

Koja je razlika između Batat i običnog krompira, gledaocima će otkriti nutricionista Branka Mirković.

Foto: RTV Pink

Po čemu se ajuvederska sauna razlikuje od obične, ali i još mnogo zanimljivih priloga, videćete u emisiji "Biljana za vas" u nedelju 13. maja u 18:50 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Dragan Mićanović

#Televizija Pink

#emisija

#glumac

#voditeljka

'