AKTUELNO

Ukoliko mislite da baš vi imate sve ono što je potrebno za novu Zvezdu i Zvezdicu, koja će osvojiti region, prijavite se i pokažite šta znate.

Pripreme za nove sezone najgledanijih muzičkih takmičenja na našim prostorima ''Pinkove zvezde'' i ''Pinkove zvezdice'' su u toku. Datumi beogradskih audicija već su poznati, a ovom prilikom pozivamo sve one koji imaju talenat za pevanje da ne propuste ovu priliku da pokažu svima koliko su dobri u tome!

Foto: Pink.rs

Audicija za novu, četvrtu sezonu ''Pinkovih zvezda'' biće održana danas u 13 časova u zgradi TV Pink u ulici Neznanog junaka 1, dok će audicija za petu sezonu ''Pinkovih zvezdica'' biti održana u subotu 19. maja u 13 časova takođe u zgradi Pink televizije.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ČUDO OD DETETA! Ljuba svojim nastupom PONOVO PODIGAO SVE NA NOGE, a onda se desilo IZNENAĐENJE KOJEM SE NIKO NIJE NADAO!

Ukoliko mislite da baš vi imate sve ono što je potrebno za novu Zvezdu i Zvezdicu, koja će osvojiti region, prijavite se i pokažite šta znate! Ne propustite ovu priliku!

Autor: Pink.rs

#Audicija

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice

#Zvezde

'