AKTUELNO

Nije joj bilo nimalo prijatno!

U današnjem izdanju emisije ''Magazin In'' gostovale su majke učesnica najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' - Indira Reljić, Marija Kulić i Slavica Biljić. Tom prilikom one su komentarisale i to kako su se njihove naslednice ponašale u Beloj kući mesecima unazad.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ČIM GA JE UGLEDALA, POBEGLA U KUĆU! Šako Polumenta nakon susreta sa Minom priznao: Za srce me je UJELA!

Mama Sare Reljić priznala je da nije mogla da gleda sviju ćerku kako vodi ljubav u rijalitiju sa svojim izabranikom Vladanom Vojnovićem Vojketom, ali je otkrila i kako na to gleda pevačicin otac.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam bila spremna da će toliko dugo da ostane tamo. Nisam bila spremna ni na te neke stvari koje su se tamo desile u vezi sa njenim partnerom. Ona je izjavila da nikad ne bi vodila ljubav u rijalitiju. Razgovarale smo pre njenog ulaska i onda mi je rekla da to nema šanse i verujem da je malo kraće ostala da ne bi to uradila. Poznavajući nju znam da bi se držala principa, ali posle toliko vremena to sve pada u vodu. Ja nisam mogla to da gledam, rekla sam da mi je to malo pošasno. Saru ni tata nije osudio zbog toga - rekla je Sarina mama Indira u emisiji ''Magazin In''.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. K.

#Indira Reljić

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'