AKTUELNO

Ona nije ona Andrijana koju sam ja gajila, Duško je preterao - rekla je za naš portal pevačicina baka Nada.

Pinkova Zvezda Andrijana Radonjić privukla je veliku pažnju javnosti kada je u najgledanijem rijalitiju u regionu započela ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Ukućanka je zbog ovog poteza naišla na osudu mnogih, naročito zbog Đeksonove loše reputacije i svega što je učinio tokom svog učešća u Zadruzi. Njena nagla promena u ponašanju nastala je kada je u rijaliti ušao i njen otac Duško Radonjić, koji je na samom početku podržao ovu vezu, a onda je priča dobila svoj epilog kada je shvatio da Đekson ipak nije pravi izbor za nju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako bismo potvrdili glasine o razočarenju koje je doživela njihova porodica, stupili smo u kontakt sa njenom bakom Nadom Radonjić, koja je za portal Pink.rs javno otkrila kakav je njen stav o celokupnoj situaciji koja ih je zadesila otkad je i njen sin, a Andrijanin otac Duško Radonjić postao regularan učesnik.

Duško je malo preterao, a ni ona nije trebala tako baš. Kod nas toga nema, ali nas niko ne pita. Oni su zreli i punoletni... Nisam pametna, ali samo znam da smo ljuti - rekla je Nada.

Nada nije podržala izbor svoje naslednice, a nije sakrila da više ne prepoznaje Andrijanu koju je odgajila, jer smatra da je zbog Đeksona izigrala poverenje mnogih koji su verovali u njenu pristojnost i dostojanstvo.

Foto: RTV Pink

Takav tip uz nju ne ide, ona je moja unuka... E sad, njen je izbor i kako god hoće i šta god hoće mogu da rade. Mislim da je utisak načisto pokvarila, išla sam uzdignute glave, a sad ne mogu da se srećem sa ljudima na ulici. Možda je glupo što se tako osećam, ali tako je. Ona je bila sedam meseci pre toga, a ona nije ona Andrijana koju sam ja gajila. Imala je vezu i nije i tako...ta veza tamo je bez veze, ne znam šta bih mogla da kažem, ali oni znaju naše mišljenje, nismo za to što radi- rekla je Andrijanina baka.

Iako je olakšavajuća okolnost za Andrijanu bila ta što je njen otac ušao u Belu kuću kako bi je maksimalno podržao i bio uz nju, baka Nada smatra da je Duško napravio veliku grešku što je dozvolio da se veza između njih desi, pa je dodala kako bi se ona postavila da je bila na njegovom mestu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odobrio je vezu, a nije trebao. Ja da sam ušla rekla bih da nije za njega, ona zna da ja ne grešim nikad u proceni, ni ja ni deda... Kad dođe kući ja ću joj reći... Ona zna naše mišljenje i kad bude izašla, ja ću joj reći šta mislim. Mi smo njoj rekli da to nije za nju, ali ajde... Deda isto misli, još i gore nego ja, baš se nerviramo - rekla je za kraj Nada Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'