AKTUELNO

Ovakav ishod niko nije očekivao.

Mina Vrbaški prethodne noći je napustila Zadrugu jer je osvojila najmanji procenat glasova publike. Ona je nakon izlaska gostovala u studiju i tom prilikom razgovarala sa voditeljkom Katarinom Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Mina se prisetila svog bivšeg dečka Tomislava Panića sa kojim je imala strasnu romansu u Zadruzi, a voditeljka joj je omogućila da se odmah čuje sa manekenom.

Bivša zadrugarka je ovo sa oduševljenjem prihvatila i ubrzala pisanje pisma za svoje doskorašnje cimere u kom je imenovala novog vođu.

Foto: TvPink Printscreen

Gde si ti meni. Gledam te preko TV-a - rekao je Toma kada je čuo da je sa druge strane žice njegova bivša ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da si ljut na mene, ali ovo sam ja. Napravila sam neke gluposti koje nije trebalo - pokušala je da se opravda Mina.

Podsetimo, Vrbaški je odmah nakon Tominog izlaska ponovo pokušala da obnovi vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom kog je ostavila upravo zbog manekena.

Pričaćemo - odgovorio je šturo Panić na Minino pravdanje.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su kratko razgovarali i o današnjem uključenju gde se Toma obratio Mini, nakon čega je ona ponovo izjavila da i dalje voli Đeksona.

Zvaću te posle kad dođem kući - rekla je bivša zadrugarka na kraju razgovora.

Kada su prekinuli vezu, Mina je zablistala i bila je vidno uzbuđena zbog toga što smatra da joj Toma ništa nije zamerio.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UBEĐENA JE DA ĆE SE SLOBA POMIRITI S KIJOM! Luna ispričala sve što joj je na duši: U mojoj glavi je sve jasno, ali u njegovoj nije! (VIDEO)

Eto, Toma nije ljut. Verujem da me on i dalje čeka ali da će biti mnogo strožiji i da će mi sve zabraniti - rekla je Vrbaški kroz osmeh.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'