AKTUELNO

Glasine o krahu ljubavi poznatog bračnog para i dalje nisu prestale.

Nakon dve i po godine skladnog braka, proteklih meseci sve više se govori o bračnoj krizi Darka Lazića i Ane Sević.

Foto: Instagram

Postojalo je nekoliko navodnih razloga zbog kojih su poznati pevači odlučili da stave tačku na brak u kojem su dobili ćerkicu Lorenu - govorilo se o čestim svađama i ljubomornim ispadima, Darkovom čestom odsustvu od kuće koje je uslovilo zahlađenje odnosa i nove probleme, a pojedini su govorili da je razlog čak i neverstvo.

Foto: Andrej Nihil

Darko i Ana su dugo mudro ćutali, a onda su u emisiji Ognjena Amidžića demantovali glasine o razvodu - njih dvoje su se poljubili pret TV kamerama i objasnili auditorijumu da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

Foto: undefined

Ipak, njihovi roditelji ne žele da govore o bračnim problemima svoje dece - pozvali smo roditelje Ane Sević kako bismo proverili da li su upućeni u odnos svoje ćerke i zeta, ali nam oni nisu odgovarali na pozive.

Foto: Pink.rs

S druge strane, uspeli smo da dobijemo Darkovu majku Branku Lazić koja je bila štura na rečima kada smo je zamolili da nam odgovori na pitanje da li joj se sin poverava o bračnim problemima, kao i da li je istina da će se Darko i Ana razvesti.

Foto: Instagram

Ne znam ništa o tome, stvarno, i na tu temu ne bih želela da pričam - ljubazno je rekla Darkova majka za Pink.rs, a onda je otkrila da viđa sina i snaju kada god im obaveze to dozvole.

- Redovno se viđamo, kad god možemo, dođu oni i do Brestača. Često čuvam i unuku Lorenu, ona je super - kad god ima potrebe, ja sam tu da uskočim i pričuvam je. Uglavnom se smenjujemo Anina majka i ja - objasnila nam je ponosna baka.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Sević

#Beograd

#Darko Lazić

#Majka

#Razvod

#pevač

#pevačica

'