AKTUELNO

Njena popularnost na našim prostorima ni dan danas ne opada, a obožavateljke priznaju da joj se dive zbog ovoga.

Popularna glumica Koraima Tores, koja se pre 19 godina na našim prostorima proslavila ulogom Kasandre u istoimenoj seriji, ostala je popularna do danas, iako nije imala ulogu ni u jednoj drugoj seriji koja se kod nas emitovala.

Ova atraktivna Venecuelanka danas ima 43 godine, ali izgleda kao da je ostarila svega nekoliko godina i i dalje važi za zavodnicu.

Ipak, za njen dobar izgled nije zaslužna samo genetika, nego je glumica u pslednjih nekoliko meseci počela da posećuje teretanu i da se na Instagramu hvali rezultatima koje postiže.

Najviše pražnje privlače njeni trbušnjaci, zbog kojih dobija veliki broj pohvala na ovoj društvenoj mreži, a mnoge obožavateljke priznaju da joj zavide na trbušnjacima.

Poslednja fotografija na kojoj se pohalila svojim trbušnim mišićima nastala je na dan kada joj se nije išlo u teretanu, zbog čega je ponovo izazvala divljenje.

- Ovaj utorak, 13. decembar provodim u pidžami, kod kuće, bez volje. Ponekad mi je teško da se nateram da vežbam - napisala je u okviru objave.

Koraima i dalje glumi u telenovelama, ali otkada se pre 20 godina udala karijera joj je na drugom mestu, a porodica, glumac Nikolas Montero i sin Manu, postali su prioritet.

Autor: V. T.

#Kasandra

#Koraima Tores

#glumica

'