AKTUELNO

Kako će se završiti do sada neviđena drama u najpopularnijem šou programu "Ja imam talenat", saznaćete večeras od 21 čas samo na Televiziji Pink.

I ovog četvrtka očekuje vas sjajna zabava u njagledanijem šou programu "Ja imam talenat".

Četvoročlani žiri koji čine glumica Danica Maksimović, glumac Srđan Žika Todorović, pevačica Ana Nikolić i njen suprug reper Stefan Đurić Rasta nisu mogli da sakriju oduševljenje zbog spektakularnih nastupa.

Foto: Printscreen

Takmičari su se predstavili imitacijama, vežbama u kojima su pokazali neverovatnu snagu i izdržljivost, magijom, repovanjem, plesom i još mnogim talentima.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Sve članove žirija bez daha je ostavila devojka koja je izvodila akrobacije viseći sa plafona.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku, Ana i Rasta razmenjivali su nežnosti u pauzi između dva kandidata, a već u sledećem trenutku u studiju se odvijala prava drama.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, talenat jednog kandidata izazvao je žustre reakcije članova žirija.

Ovo vam je talenat u životu? Mene je sramota zbog vas - rekla je Danica.

Foto: Printscreen Youtube

- Ovo se zove "Ja imam talenat", a ne "Ja nemam talenat" - poručila je Ana, što je izazvalo burne reakcije kandidata.

- Mogao bih ja sa Vama Ana da raspravljam o tome da li Vi imate još neki talenat. Ne želim da ulazim u raspravu o tome ko ima talent, a ko nema - rekao je u kandidat, što je Rastu izbacilo iz takta.

Foto: Printscreen

Ti ne bi mogao da raspravljaš o tome jer moraš da dostigneš nešto i da imaš kredibilitet. Doviđenja hvala, izađi napolje. Izađi napolje, mi ovde radimo ozbiljne stvari, idi i šali se napolju - odbrusio je reper učesniku nakon čega ga je voditeljka Ana Mihajlovski odvela sa scene.

Foto: Printscreen

Kako će se završiti do sada neviđena drama u najpopularnijem šou programu "Ja imam talenat", saznaćete večeras od 21 čas samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đurović

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'