AKTUELNO

Evo kako je trudnica izgledala u venčanici.

Maša Dugalić, ćerka učesnice "Zadruge" Milice Dugalić, udala se danas za svog izabranika kojeg je upoznala dok je njena majka boravila u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Dok je pevačica bila u "Zadruzi", Maša je i zatrudnela sa svojim dečkom, a sada mu se zaklela na večnu ljubav.

Foto: Facebook

Sudeći prema tome što je baš današnji datum izabrala za venčanje, ona nije htela da se uda bez svoje majke pored sebe, jer je računala da ona do 31. maja mora napustiti rijaliti.

Foto: Privatna arhiva

"Zadruga" je produžena, ali na njenu sreću, njena majka je ispala pre nekoliko nedelja, pa je mogla da uživa pored ćerke u belom.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: UDARILA NA RODITELJE ZADRUGARA? Lidija Vukićević bez dlake na jeziku: JA NE KRIVIM DECU, PROBLEM JE U NJIMA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Maša je na venčanju uzela muževljevo prezime i sada se preziva Stevančević, što je odmah promenila i na Fejsbuku, gde je objavila i nekoliko fotografija koje su danas nastale.

- Svadba je u krugu užih prijatelja i porodice, ali daće Bog, rodiće se beba za mesec dana, pa ćemo napraviti veliko slavlje - rekla je Milica za portal Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Kako je Milica otkrila za portal Pink.rs, danas je održano i crkveno i građansko venčanje, a mlada je, bez obzira na to što je u osmom mesecu trudnoće, veoma vesela.

Foto: Privatna arhiva

- Ona je jedva čekala da promeni prezime. Toliko je slatka i vesela i skakuće, ja joj kažem da se smiri, a ona meni "ništa ti ne brini, sve je ok, prošla crkva, prošla opština, udala sam se" - ispričala nam je pevačica koja se raduje tome što će uskoro postati baka.

I bivša učesnica "Zadruge" dohvatila se mikrofona i otpevala nekoliko pesama svojoj ćerki.

- Malo sam pevala, pa ću opet. Viljane pesme su bile. Posvetila sam joj pesmu "Veruj u ljubav, jer ljubav je sve" - rekla nam je Milica.

Autor: V. T.

#Maša Dugalić

#Milica Milisavljević Dugalić

#Venčanje

'