AKTUELNO

Od njegove odluke mnogo toga zavisi.

Nakon što su se zadrugari probudili i popili prvu jutarnju kafu, u Belu kuću je stiglo pismo u kome je Zorana Stefanov napisala ko će biti ovonedeljni vođa.

Ona je ovu privilegiju dala Slobodanu Radanoviću koji nimalo nije bio oduševljen ovom odlukom, jer je znao da ga tokom večeri čeka jedan veliki izazov, a to je da izabere omiljenu osobu sa kojom će nedelju dana provesti u Hotelu "Zadruga". On nije bio pričljiv ovog popodneva i odmah je raspustio sastanak.

Foto: Printscreen Youtube

Po njegovom odobrenju svi ukućani su se raštrkali po Beloj kući i posvetili svojim obavezama, a Radanović je otišao do spavaće sobe i odmah legao da spava.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da je Sloba pod pritiskom zbog ove odluke hteo da se osami, razbistri svoje misli i donese pravu odluku o izboru omiljene osobe, ali i potrčka. Zato ne propustite da budete večeras uz televiziju Pink i ispratite sva dešavanja iz Bele kuće.

Pročitajte još: KIJA JE ZBOG OVOGA ODBILA DA IZNENADI ANU ZA ROĐENDAN, a onda je odala tajnu koja je sve ŠOKIRALA: EVO KO JOJ JE KRIŠOM SLAO PORUKE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'