AKTUELNO

Pevačica je otkrila da je zaljubljena u često pominjanog Anđela čuvara i da čeka njegov korak.

Pevačica i bivša farmerka Dušica Grabović pojavila se na jednom prestoničkom događaju u društvu najboljeg prijatelja, ponovo, bez jače polovine.

Ona je nedavno objavila pesmu "Nedostupna", koju je uradila sa Nemanjom MCN, koji joj je bio cimer u "Farmi", najgledanijem rijalitiju u regionu, i priznaje da je srećna uspehom koji je ona postigla.

Foto: Printscreen Youtube

- Prezadovoljna sam. Ja sam jedna od onih koji nikada ne kupuju preglede, a d apesma već ima pola miliona pregleda za nekoliko dana. Gađala sam publiku koja je mlađa i pesma se već vrti po diskotekama u celoj Evropi, tako da sam prezadovoljan reakcijama ljudi, a pesma je već došla do srca devojaka - rekla je Dušica za portal Pink.rs.

Kako je u ovom spotu malo slobodnija, pa se u jednom trenutku pojavljuje potpuno gola, sa naslikanom klavijaturom na telu, zanimalo nas je kako je njena okolina regaovala na to.

Foto: Printscreen Youtube

- Moja želja je bila da se izrazim umetnički i tako pokažem da je muzika u mom telu, u mom srcu. Moja ideja je bila da imam klavijaturu na sebi. Mnogi su poželeli da je zasviraju, ali ja biram ko će da svira. Ko ume da svira, može da izvoli. Mislim da je to umetnički izraz koji je u dozi normale, samo što Srbija ne prihvata to. Da je bilo koja zvezda to napravila, svi bi aplaudirali, ali kod nas se razapinju sve zgodne i lepe devojke. Ja gledam svoja posla i hoću da uradim ono što niko nije - objasnila je pevačica.

Kako je pre nekoliko dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku sa muškarcem čiji identitet nije otkrila pitali smo je "ume li ruka sa Instagrama da svira klavijaturu".

- On savršeno ume da svira - priznala je ona i otkrila da to jeste ruka čuvenog Anđela čuvara kojeg su ona i Marija Ana Smiljanić često pominjale tokom boravka na imanju u Lisoviću.

Prijatelj s kojim se pojavila na događaju je numerolog i on joj je, kako kaže, predvideo da se neće uskoro udati.

- Ja svako veče molim Boga da mi pošalje pravog muškarca koji će da prepozna ono što ja imem u sebi, a ne samo da me posmatra kao stvar i kao objekat. Ja jesam, kao što mnogi kažu, lepa i zgodna devojka, ali mislim da imam mnogo lepše srce i dušu. Samo pravi umeju to da prepoznaju i da me odvedu pred oltar i takvima samo i dajem šansu - otkrila je Dušica.

Što se tiče Anđela čuvara, ona ne zna da li će sa njim završiti pred oltarom.

- E, pa videćemo, ne zavisi od mene, zavisi od njega. Ja ga sigurno zaprositi neću. Najvažnije je da sam ja zaljubljena i da volim - bila je kratka pevačica.

Autor: V. T.

#Brak

#Dušica Grabović

#Ljubav

#pevačica

'