AKTUELNO

Nije ni sanjao da će mu se ovo desiti!

Petar Strugar trenutno radi na snimanju nove serije "Aviondžije", a sada su se pojavile fotografije sa snimanja na kojima se vidi kako glumac "nateže" stjuardesu!

Naime, na društvenim mrežama nepoznata osoba objavila je nekoliko scena sa snimanja, a dok nije razjašnjeno da je u pitanju snimanje, fotografija na kojoj Strugar "zaskače" stjuardesu šokirala je sve.

Foto: Facebook

Međutim, ipak je sve u svrsi posla, odnosno serije koja se bavi dešavanjima u avionu avio kompanije, na jedan ekscentričan, zabavno-razuzdan način, prepun anegdota i sudbina iz stvarnog života.

Foto: Facebook

Glavni likovi-posada aviona, koju čine pilot Ivan ĐorĐevic - Džudi, kopilot Marjan Todorović, stjuardese Jelena Stupljanin, Bojana Kovačević, Marija Babić i stjuart Petar Strugar, avio mehaničari Ljuba Bandović i Srđan Miletić, susreću se u svakoj epizodi sa novim putnicima najrazličitijih profila - sportistima, pevačima, plaćenim ubicama, političarima, transvestitima, teroristima, hirurzima, foto modelima, monasima, koji svojim karakterima u bizarnim situacijama u vazduhu, unose haos u redove avio posade, stvarajući dramatičnu atmosferu.

Foto: Facebook

Preljube, krađe, tuče, strasne ljubavne romanse, seks, ubistva i raznorazni problemi tokom letova, biće prikazani u humorističnom, katkad crnohumornom duhu koji će zasigurno izazvati smeh i kontroverze.

Foto: Facebook

Autor: Pink.rs

#Petar Strugar

#Stjuardesa

'