AKTUELNO

Ja imam sada te napade kad sam među ljudima i moram malo da se iskuliram - otkrila je Sara samo za naš portal.

Učesnici najpopularnijeg rijalitija u regionu ,,Zadruge" imali su priliku da borave sa svojim cimerima devet i po meseci pred kamerama i milionskim auditorijumom.

Među njima bila je i Sara Reljić koja je privukla pažnju javnosti bez obzira na to što je u jednom momentu odlučila da se povuče, pa nije želela da bude deo aktivnih dešavanja za stolom i u toku sastanka sa ostalim zadrugarima.

Foto: Pink.rs

Ona je sa svojim dečkom Vladanom Vojnovićem Vojketom nastavila svoju ljubavnu romansu i u spoljnom svetu, a do sada su se u javnosti pojavljivali uvek zajedno. Nisu propustili ni spektakularan koncert Jala Brata i Bube Corelia, a izvor koji je bio u njihovoj blizini otkrio je specijalno za naš portal da je Sara u toku te večeri briznula u plač. Mnogi su pomislili da je ušla u žestoku raspravu sa svojim dečkom te da je svoju reakciju besa morala da ispolji na taj način.

Povodom toga smo odmah kontaktirali Reljićevu, a ona nam je iskreno ispričala šta se te noći zapravo dogodilo.

Foto: Pink.rs

Ja znam da sam ja plakala, nismo se posvađali. Ja sam plakala zato što su me na svakih 15 minuta hvatali napadi panike zato što sam među ljudima. Možda je to delovalo kao da smo se posvađali, a nismo. Mi smo posle toga otišli kod njega, nismo otišli u klub gde su otišli svi. Ja imam sada te napade kad sam među ljudima i moram malo da se iskuliram - otkrila je Sara samo za portal Pink.rs.

K.Ristić

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'