AKTUELNO

O svim aktuelnostima progovorila je za naš portal.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", još uvek sabira utiske nakon trijumfa u finalnoj noći spektakularnog rijalitija, koji je oborio sve rekorde.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Očigledno je pobeda velika, jer ne stižem ništa za sebe da uradim. Još uvek sabiram utiske, vidim po društvenim mrežama i novinama koliko je to uzelo maha, ali i po ljudima na ulici. Oduševljena sam podrškom ljudi, osećaj je neverovatan. Možda nisam ni zaslužila toliku ljubav naroda, možda i jesam, to je diskutabilno... Ta ljubav je toliko velika da ja ne znam da li sam dostojna svega toga, ali nadam se jesam - rekla je Kija na samom početku razgovora za Pink.rs, a potom se požalila da se, usled premora, ne oseća najbolje.

- Bolesna sam, boli me glava, muka mi je... Ali nisam trudna, odmah to da vam kažem (smeh) - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs

Ona se je i dalje u komunikaciji sa zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, od kojeg je čvrsto odlučila da se razvede.

- Čula sam se sinoć sa njim... Čujemo se mi, u principu, svaki dan, uglavnom zbog poslovnih pitanja. Nismo pričali ni o čemu što se tiče našeg braka. Neke njegove stvari ostale su u kolima, u mom gepeku još pre "Zadruge", pa se čujemo uglavnom kada jedno drugom neke stvari treba da se pridodaju - iskrena je Kija, koja je priznala da joj je lakše kada se sa Slobom ne čuje.

Foto: Pink.rs

Teško joj je bilo da potpiše zahtev za razvod braka

- Bilo mi je baš teško u tom trenutku, ali sam bila u društvu advokata i prijateljice... Možda bih oklevala da sam bila sama, ali tad sam bila odlučna i potpisala sam. Biće mi mnogo teže kada stigne to rešenje da je brak prekinut - kaže za Pink.rs Kija, koja se osvrnula i na spekulacije da Sloba uporno pokušava da izbegne da na zahtev za razvod stavi svoj potpis.

Foto: Pink.rs

- Verujem da i on ima puno obaveza, to je sigurno, a za ove ozbiljne stvari moira da se nađe vremena. Moguće je da traži izgovor, ali to ja ne znam, morate da pitate njega. Izašao je neki naslov da želi da braku da drugu šansu... Rekao mi je da je izvučeno iz konteksta, ali da je u principu to to. On je neodlučan, kroz maglu sve govori, verujem da ni njemu nije lako - kaže Kija i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Sloba me voli, ja to znam... Znam da me on voli - zaključila je Kija.

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'