AKTUELNO

Ovo do sada nikome nije priznao!

Vladan Vojnović Vojke još uvek skuplja utiske posle izlaska iz najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruge. Iako nije očekivao da će ostati duže od mesec dana, on je u superfinalu zauzeo čak osmo mesto prema glasovima publike, što je za njega bilo i više nego prijatno iznenađenje.

On je i u spoljnom svetu nastavio svoju vezu sa pevačicom Sarom Reljić, a koliko je njihova ljubav jaka i snažna govori činjenica da će sa svojom devojkom uraditi i spot za pesmu koja se uskoro privodi kraju.

Foto: Pink.rs

Sa Sarom je sve top i radimo i viđamo se. Pripremamo duet, a radimo i pesmu, to će sve da prođe u najboljem redu. Prvo veče kad sam izašao na piće upalio sam projekat svoj da vidim kako to zvuči posle sedam i po meseci. Sad radimo spot taj koji treba da izađe. Trudimo se, cimamo se, nastavljamo tamo gde smo stali. Novi spot će biti moćan zato što je pesma takva, energična i brza. Biće lomljave, vatre i svega - rekao je Vojke.

Za razliku od mnogih, Vojke je među prvima bio taj koji je svoju miljenicu upoznao sa svojim roditeljima i otkrio nam da je njegova porodica izrazila jednu želju.

Foto: Pink.rs

Upoznavanje Sare sa mojim roditeljima je super prošlo, zgotivili se, traže mi da je usvoje - priznao je kroz smeh Vojke.

Iako se tokom svog boravka u Beloj kući nije mnogo oglašavao, a po čemu je i bio prepoznatljiv, on je samo za portal Pink.rs otkrio da je učešće uticalo na njegov život i pojedine situacije u kojima se nalazio, pa je ispričao šta je ono na šta nikako ne može da se navikne.

Foto: Pink.rs

Ne mogu da se još oporavim od rijalitija. Skoro sam bio u kafiću i ostavio sam telefon, jer sam zaboravio da telefon i postoji. Idem po ćoškovima i gledam da li ima kamera - ispričao je Vojke.

R.L/K.R.

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'