AKTUELNO

Izneo svoje mišljenje!

Milan Stanković, popularni pevač i član žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" prezadovoljan je ovom sezonom, a ne krije da mu je ovogodišnji pobednik Ljuba Stanković veoma drag.

Foto: TV Pink Printscreen

On je najmanje čudo fizički, a najveće energetski. Ja sam znao od prve emisije ko će biti miljenik nacije. To se desi, jednostavno klikne. Ja se nadam da će imati sreće, ne želim da okusi negativne strane jer je on još mali i veoma iskren u svemu tome i naivan... - rekao je Milan za današnje izdanje emisije Premijera.

Foto: Pink.rs

U javnosti je veliku pažnju izazvao njegov susret sa pobednicom Zadruge, Kristinom Kijom Kockar, a mnogi su pomislili da između njih ima nečeg više. Ipak, u tome nema istine, a kako Kija polako ali sigurno ulazi u muzičke vode, Milan je otkrio da li bi snimio duet sa njom.

Ja sam čuo samo jednu stvar od Severine koju je otpevala i to je dobro. Sada imam svoje projekte i ne bih se upuštao u takve stvari, ali generalno imam dobro mišljenje o Kiji - rekao je on.

Foto: RTV Pink

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije Premijera, možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Milan Stanković

'