AKTUELNO

U emisiji joj se za sada svideo samo jedan takmičar, a i zbog Miloševića bi ostala do kraja.

Nevena Ljubisavljević (22) iz Novog Beograda, koja je u emisiji "Izvedi me" poznata pod nadimkom Nensi, jedna je od devojaka koje su se odmah, u prvih nekoliko epizoda ovog popularnog šoua za upoznavanje istakle.

Foto: YouTube screenshot

Ova devojka, koja je već učestvovala u emisiji "Društvena mreža", po struci je frizer i trenutno je nazposlena, pa je odlučila da se okuša u nečemu drugom, što je potpuno drugačije od onoga za šta se školovala.

Foto: YouTube screenshot

- Jedva čekam da počnem da radim u obezbeđenju. Htela sam nešto novo da iskusim, pa ćemo videti kako će biti - kaže Nensi za portal Pink.rs.

Mnogi bi kada je vide, zbog njene građe, rekli da ona nimalo nije opasna i da ne bi mogla nikog da zaštiti, ali bi se prevarili, jer ova harizmatična devojka trenira borilački sport.

- Čim ljudi čuju da treniram kik-boks, onda je druga priča. Od kraja 2013. sam išla na treninge sa nekim pauzama, ali sada sam redovna, uozbiljila sam se - priča ona.

Gledaoci i mnogi u njenom okruženju primetili su da Andrija Milošević često komunicira s njom.

- Dosta njih priča da Andrija mnogo komunicira sa mnom, pogotovo u drugoj emisiji kad me je zvao da izađem. I jedan drug mi je rekao da sam najupadljivija i da sam stalno u punom kadru - kaže Nevena.

Od svih takmičara koji su do sada izašli da se predstave ona je ostala zainteresovana do kraja samo za jednog od njih, koji je u prvoj emisiji odabarao drugu devojku.

Foto: YouTube screenshot

- Bio mi je zanimljiv samo onaj takmičar iz prve emisije, kad sam ja ostala do kraja. Posle me niko nije baš zainteresovao - priznala je ona.

Ona nije krila ni da bi volela da ode na sastanak sa Andrijom. Na pitanje "da li bi da je Andrija takmičar ostala do kraja?" ona je odgovorila potvrdno.

- Ostala bih do kraja. On je zanimljiv stvarno, bio je top kad je bio u "Audiciji". Pratim ga i na Instagramu i smejem se stalno snimcima koje objavljuje - bila je iskrena Nensi.

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Nevena Ljubisavljević

#Takmičarka

'