AKTUELNO

Da li je bila iskrena?

Voditeljka Katarina Nikolić večeras je u emisiji ,,Zadruga narod pita", ugostila Nadeždu Biljić, Mikija Đuričića i popularni par - Divnu Milanović i Marka Kocića.

Javnost je ostala uskraćena za mnoge odgovore koji se vezuju za njihov odnos, diskvalifikovanje i ostala dešavanja koja su obeležila ubedljivo najgledaniji rijaliti u regionu.

Jedan od gledalaca želeo je da čuje razlog zbog kojeg je Nadežda samo šest dana pred kraj preskočila ogradu, a onda je svojim odgovorom izazvala burne reakcije svog bivšeg verenika.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Luna ta koja je preskočila ogradu, ja sam to uradila zbog laži. Pokušali su da naprave od mene glupaču i idiota. Možda jesam budala, ali nisam glupa. Ja sam dva puta krenula i vratili su me sa kapije - rekla je Nadežda.
Ko je najviše lagao? Kažeš da nisi mogla da podneseš laži? - pitao ju je Miki vidno iznerviran.

Foto: TV Pink Printscreen

Trojke mi je preko glave... - nastavila je Nadežda, a onda ju je Miki ponovo prekinuo.
Taj odgovor nema logiku, šta tebe briga?!

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mogla da podnesem Miljanino ponašanje. Ja sam nju gađala sokom, nisam želela više da ulazim u sukobe. Došla sam do limita gde ne mogu da slušam nikoga, ne mogu da budem tu gde jesam. S obzirom na to da nisu hteli da mi otvore vrata, ja sam preskočila ogradu. Ne znam zašto je Luna udarila na mene tu noć i rekla da sam ovakva i onakva. Meni je samo trebao taj okidač, nije ona bitna, nisam Zadrugu napustila zbog nje. Bilo ko da je bio tu, ja bih ga napala. Ja o Mikiju nisam rekla ništa ružno.

Zbog ovoga je u studiju nastala žestoka rasprava, a detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'