AKTUELNO

Omiljena pevačica u regionu okupila je veliki broj saradnika i prijatelja i ugostila ih u svom domu na Dedinju.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras je proslavila svoju krsnu slavu, Svetog Nikolu, a u njen dom došli su njeni brojni prijatelji i saradnici.

Među prvima je došao njen najbolji prijatelj Sreten Radović, a nedugo zatim stigao je i gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma.

On je već godinama gost na Cecinoj slavi, a za Pink.rs rekao je kako nijednu ne može da izdvoji kao najbolju.

- Dvadeset godina dolazim na Cecinu slavu i ne mogu da izdvojim nijednu. Ceca je odlična domaćica, sve sto spremi je odlično ali je najbolji prebranac - rekao je Palma, a na pitanje da li je Cecin sin, Veljko Ražnatović, dostojno preuzeo slavu, odgovorio je kratko:

- Veljko je i dalje mlad, ali bitno je da ima kome da se ostavi slava.

Foto: Pink.rs

Bez kreatora sa kojim Ceca godinama sarađuje, Saše Vidića, ova noć nije mogla da prođe, a bio je više nego raspoložen da otkrije kako je kod nje na slavi.

- Svaka slava je drugačija. Prvo je slavila u ovom većem prostoru, pa je slavila u samoj kući u intimnijoj atmosferi, a vidim da se ove godine opet prešlo na ovaj veći prostor. Ceca nije dobra domaćica, ona ne kuva - rekao je kreator i dodao:

- Veljko je sjajan domaćin. On ima svoje društvo i potpuno je normalno da ne sedi sa nama.

Foto: Pink.rs

U Cecin dom došao je i fotograf Miloš Nadaždin, kao i frizerka Bucka, sa kojima najveća balakanska zvezda sarađuje dugi niz godina.

Osim što je rekla da je Ceca sjajna domaćica, otkrila je i da li planiraju neke promene kada je boja kose u pitanju.

- Dogovaramo se oko svega. Posle 14 godina saradnje, super funkcionišemo i dogovaramo se oko svake promene. Možda i dođe do promene boje kose, ko zna, videćemo - rekla je Bucka.

U jednom trenutku iz kuće je izašao i Veljko, koji je na kratko otišao negde, a kada se vratio, bio je spreman da da izjavu.

- Za pripreme oko slave zadužena je mama. Anastasija ne radi oko slave, ona je naša princeza i treba da je mazimo i pazimo. Preuzeti slavu je velika odgovornost, ali pre svega čast - rekao je Ražnatović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Nakon što je Marijana Mateus ugostila Cecu u Londonu, došlo je vreme da i kretaorka bude njen gost.

Pravo iz britanske prestonice, kreatorka je stigla u Beograd kako bi prisustvovala slavi, a sa osmehom, koji je nje zaštitni znak, odgovarala je na pitanja novinara.

- Veoma mi je drago što se družimo već dugo i samo sam zbog nje došla u Beograd. Ceca je najbolja domaćica na svetu - ispričala je Marijana.

Tokom prve i druge sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezde", Ceca je bila članica žirija i tada je se između voditelja Milana Kalinića i nje rodilo prijateljstvo, te ne čudi što je i on bio pozvan večeras u njen dom.

- Ne znam kakva je Ceca domaćica, sad ću da vidim. Ovo je prva godina da sam gost na njenoj slavi - rekao je voditelj.

Ispred doma najveće balkanske folk pevačice došli su i njeni fanovi sa poklonima, a jedan od poklona koji su joj doneli bila je plišana igračka.

- Odabrale smo pile, jer smo joj na koncertu u "Spensu" bacili mnogo takvih igračaka na binu, zbog čega se rasplakala - rekle su dve devojke.

Foto: Pink.rs

Na kraju je izašla i sama Ceca, koja bila veoma dobro raspoložena.

Ona je prvo prokomentarisala izjavu Saše Vidića da nije dobra domaćica.

- Laže, Saša ne bi bio on, kada ne bi nešto zakuvao. Što se tiče same organizacije, za to je zadužena moja sestra Lidija, ona se bavi time, i to veoma dobro i kvalitetno radi. Ja sam imala veliki koncert u Cirihu, imala sam poslovnih obaveza, pa nisam mogla sve da postignem. Zato imam dobru organizaciju - sestru kao veliku podršku i pomoć - rekla je Ceca za Pink.rs.

Kako je Sveti Nikola posna slava, pitali smo Cecu šta joj je omiljeno na slavskoj trpezi.

- Postim sva četiri posta i navikla sam se, ali nisam ljubitelj morskih plodova. Uglavnom jedem neke salatice, to se valjda vidi - rekla je raspoložena pevačica.

Folk zvezda je izašla bez jakne, pa nas je zanimalo da li je po ovoj hladnoći greje ljubav.

- Greje me ljubav prema mnogo čemu. Ne ona na koju svi misle. Meni to ne treba - rekla je Ceca za kraj.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'