AKTUELNO

Nastao opšti haos!

Jelena Golubović i Lepi Mića svoju raspravu u šiminkernici, nastavili su u studiju emisije "Zadruga - narod pita". Njih dvoje vikali su jedno na drugu, a situacija je došla do usijanja nakon prvog pitanja koje su dobili od strane gledalaca.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, gledalac je pitao Lepog Miću da li će Luna Đogani vratiti bundu koju je dobila od Slobodana Radanovića, na šta je pevač rekao kako to Đoganijeva nikada neće učiniti i da sve to govori od njoj.

Bunda se ne vraća, iako je leto. Ja sam ispao džek i dao joj šansu da vrati bundu, ona to ne radi. Čeka da dođe zima i padne sneg - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku su se ovi bivši zadrugari dotakli i Slobodana Radanovića sa kojim je Luna Đogani bila u emotivnoj vezi, a raspravljali su se i oko njegove supruge i prve pobednice "Zadruge" Kristine Kockar.

Foto: RTV Pink

Jelena brani Lunu! Evo Jelena neka tebe j*be čovek! Evo neka tebe j*bu, brani, ja neću da branim! J*bi se tamo! J*bi se sa oženjenim čovekom, hoćeš da te ja j*bem u studiju? Evo ja predlažem da j*bu nju i da je gleda mama. Jelena priča o moralnoj etici, Luna se j*bala sa oženjenim čovekom pred njegovom suprugom. Jelena mrzi pobednike! - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: RTV Pink

Jesam li ja udata? Mogu da radim šta hoću! Da si poslednji, ja sa tobom ne bih legla! - govorila je Jelena.

Njihovu raspravu u celosti pogledajte u video-prilogu u nastavku.

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'