AKTUELNO

Uskoro će istina izaći na videlo?

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović najpoznatiji su supružnici u Srbiji koji su proživljavali pravu životnu dramu u "Zadruzi". Za vreme devetomesečnog boravka u rijalitiju, Kija i Sloba su mnogo puta ponavljali da u njihovom životu postoji nešto što se dogodilo pre dve godine i što razjašnjava mnoge stvari, a ne postoji zadrugar ili gledalac koji nije pokušao da odgonetne o čemu se radi.

Večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" Lepi Mića i Zorica Marković rešili su da otkriju o čemu se radi u odnosu Pinkove zvezde i Kockareve.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Otvaraju se butici sa robom koja je ne znam odakle došla: Lepi Mića osuo paljbu po Luni, a onda ŽESTOKO ISPROZIVAO Slobu! (VIDEO)

Nemoj ja da progovorim, nemoj da ja počnem da pričam - to su stalno ponavljali, ali to nije na meni još da govorim. To mogu da kažem kad budem dobila dokaze crno na belo, kad budem dobila slike i sve - rekla je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Cela priča te tajne tog nenapadanje su te dve godine čuvene. Kija je pre dve ili tri godine četiri puta ponudila Slobodanu razvod, zbog svog zdravstvenog problema, svesna da pored sebe ima rasplodnog bika. On je to odbio, to govori da je on mnogo voleo Kiju. Koren priče je da je ona njemu četiri puta navela razvod. Niti je ona rekla da je on gej niti on da je ona nešto ružno, stali su na tome i... Jako su bitne te stvari, da si ti sa nekim dve godine u braku da nemate seks da je on ovakav i onako, ona nije imala odgovor na to pitanje - naveo je Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'