AKTUELNO

Posle mesec dana konačno su odlučile da kažu šta misle o njima.

Gosti koji su večeras bili u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", Teodora Džehverović, Gordana Džehverović i Ana Korać, odgovarali su na direktna pitanja naših gledalaca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

One su iskreno pričale i o tome šta se dešava u njihovim životima posle Zadruge, ali svakako da su se dotakli i teme koja ne prestaje da zanima javnost. Ljubavni trougao koji čine Slobodan Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani započeli su nove živote otkad su se ugasile kamere, a one su posle svih dešavanja javno priznale šta sada misle o svemu tome.

Mislim da postoji šansa da se pomire. Oni će biti prijatelji do kraja života. Oni se vole, podržavaju jedno drugo u svemu. Mogu da kažem da su nekako... Osećam bliskost njihovu. Mislim da takvu bliskost nije imao sa Lunom, to je sve bilo u Zadruzi, tamo je i ostalo. Kad su izašli shvatili su da to nije bilo to i eto - rekla je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sa strane, onako neutralno gledano, delovalo mi je da tu nema ničega. Znam da bi njena mama to volela i bila je uz svoju ćerku, ali ipak... Roditelj kao roditelj uvek misli najbolje svome detetu i želi da bude pravično. Dobro znamo da niko neće biti kritičan kad su deca u pitanju, ovakve kao ja su retke. Iskreno, mi smo imali u porodici slučaj da se devojka zaljubila u oženjenog i znamo šta to znači. Ja sam prepoznala da će i ovo biti isto. Ja lično nikad ne bih podržala da je Teodora uradila, ne znam šta bih joj uradila, mislim da ona kao devojka može da nađe slobodnog muškarca - dodala je Goca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam u Zadruzi neko ko je bio sa Lunom dobar, podržala sam ono što nije trebalo, ali kao svaki prijatelj si tu i u dobru i u zlu. Govorila sam joj ono što je želela da čuje i tako joj je bilo lakše. Anabela je na svaki način pokušavala da joj objasni da to ne radi i nije bila za to, Luni to nije odgovaralo - rekla je Teodora.

Ceo razgovor o ovome pogledajte i poslušajte u donjem snimku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'