AKTUELNO

Želeo je da stavi tačku na sve spekulalcije.

Gosti u sinoćnoj emsiji "Zadruga - narod pita" su bili Mina i Ivana Vrbaški, a pored njih dve u studiju je sedeo i Duško Radonjić. Voditelj i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, je sa bivšim zadrugarima pričao o svim temama koje su u žiži javnosti prethodnih nedelja.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom emisije, uživo u program se uključila i Zorica Marković, koja je želela da Duško jednom za sva vremena otvori sve karte i javno prizna kakav odnos imaju njih dvoje i da se on zasniva na čisto prijateljskoj osnovi. Posle kraćeg odugovlačenje, Radonjić je dao priznanje, a potom otkrio i da je zaljubljen.

Foto: RTV Pink

Poznato je da Duško iza sebe ima jedan brak, a sada ne krije da su njegove misli okrenute novoj devojci, ali njeno ime ipak nije želeo da otkrije.

Ovaj brak je pukao i pre mog ulaska u Zadrugu, ona nosi titulu majke moje dece. Posle nje sam imao mnogo iskustva koja su obeležila moj život... Ja sam srećno zaljubljen, ne u Tanju, ovim putem je pozdravljam - rekao je Duško.

Foto: Printscreen Youtube

Pošto su isplivale fotografije da se Radonjić viđa sa bivšom zadrugarkom Tanjom Jovićević i da su potajno zaljubljeni jedno u drugo, ovom prilikom je to demantovao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: Duško PRIZNAO DA JE U KONTAKTU sa Đeksonovom BIVŠOM DEVOJKOM, pa otkrio da ju je zvao na KAFU! (VIDEO)

Šta je još Duško rekao pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Duško Radonjić

#Tanja Jovićević

#Zorica Marković

'