AKTUELNO

Zna ih najbolje.

Nemanja Đerić Đekson i Tomislav Panić gostovali su prethodne noći u emisiji "Zadruga - Narod pita" čiji je domaćin ovoga puta bio novinar i voditelj Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Oni nisu mogli a da se ne dotaknu najaktuelnijeg bračnog para u Srbiji, Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića, koji su trenutno pred razvodom.

Generalno nas ne zanima, vidim da mu nije dobro, zašto bih ga smarao o toj priči. Sa Kijom isto pičam o raznim stvarima ali ne o tome. Ja nema pojma šta je bilo ovo sa Filipom. Ne zanima me ništa od toga. Mislim da se Kija i Sloba vole, da je to nešto izvan ljubavi. Verujem da su žene lude tako, i da kad vole one su spremne na sve. One su psiho. Mislim da se vole ali ne verujem da će se pomiriti - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Odogovor i sud o istom "problemu" dao je i Toma, koji je istakao da je redovno u kontaktu sa Radanovićem a da je pobednici "Zadruge" u superfinalu pružio veliku podršku.

Sa Slobom se čujem, super smo. Sa Kijom se ne čujem, to što sam joj dao podršku ne znači da treba da mi se javi. To da li će oni da raskrste, ne znam, neka su živi i zdravi - naveo je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IPAK SE SASTALA SA NJIM: Kija se u Crnoj Gori našla sa ovim muškarcem, a evo šta su radili! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Nemanja Đerić Đekson

#Slobodan Radanović

#Tomislav Panić

'