AKTUELNO

Bez dlake na jeziku prokomentarisao ovu temu.

Novinar i voditelj Darko Tanasijević je u sinoćnoj emisiji "Zaduga - narod pita" ugostio Saru Reljić i njenu mamu Indiru, a pored njih je kao gost došao i Lepi Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Lepi Mića je u prošlom izdanju emisije kada je gostovala Luna Đogani, ovoj zadrugarki poslao poruku koja se odnosila na poreklo njenog prezimena i time je vidno uznemirio.

U ovoj emisiji, on je želeo da, pred milionskim auditorijumom, iznese svoje mišljenje o ovoj porodici i prezimenu, Đogani, koje blogerka nosi.

Foto: TvPink Printscreen

Đole Đogani je izgradio svoj brend. "Fanki dži" je estradni brend. To su estradni brendovi. Oni su stvorili imena grupa i tome dodali svoja. U štampi se pojavljuje da stric brani nećaki da se pojavljuje pod tim prezimenom. Nikome stric ne može da zabrani prezime, Đogani je brend, on ga je izgradio, ali njeno prezime je Đogaj, to je poenta priče. Đole Đogani je muzički brend. Ja sam bio tu kada su rađeni papiri za Nemačku i pisalo je Hamit Đogaj u pasošu. Ja znam čoveka koji je radio vize. Ja poštujem taj brend Đogani, ali prezime je prezime. On je njoj rekao da ne bruka brend. Nije brend prezime. Brend je brend, a prezime je prezime - kaže Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IDI, SINE, LEČI SE! Lepi Mića ponovo ISPROZIVAO Lunu Đogani, pa dotakao blogerkinu BOLNU TAČKU! (VIDEO)

Šta je još Mića rekao o Đoganijevima, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zadruga - Narod pita

'