AKTUELNO

Nije ni slutila da će se ovaj njen poduhvat pretvoriti u pravu noćnu moru.

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević nakon završetka prve sezone rijalitija "Zadruga" dala je sebi oduška i otputovala sa prijateljicom. Izbor je pao na Afriku, ali je Dušica tamo preživela pravu dramu!

Kako je poznato da je voditeljka vrlo hiperaktivna i radoznala, na ovom putu joj je to zamalo došlo glave.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Dušica se odvojila od drugarice i pokušala sama da istražuje Kejptaun. Nije ni slutila da će se ovaj njen poduhvat pretvoriti u pravu noćnu moru.

Tokom šetnje Dušica je vrlo brzo shvatila da se izgubila i da ne može da nađe put do kuće. Ona je zalutala u ozloglašeni kraj gde turistima nije dozvoljen pristup, a kako kod sebe nije imala kartu, bilo je teško pronaći pravi put.

Kada je pao mrak, poznata voditeljka uplašila se za svoju bezbednost. Htela je da potrči, ali je shvatila da bi time samo privukla pažnju, te je nastavila da hoda pokušavajući da se seti kojim putem je došla.

Njena priča ipak ima srećan kraj, jer je Dušica naletela na nekoliko ljubaznih lokalaca koji su joj pomogli da se vrati.

Kada je ispričala šta se dogodilo, rekli su joj da je imala više sreće nego pameti jer je lako mogla da privuče pažnju ozloglašenih kriminalaca.

- Istina je da sam imala nemili događaj i izgubila se u Kejptaunu. Ja to stalno radim kad odem negde, ponašam se kao da neki kraj znam posle tri dana, samo što su u Kejptaunu velike razlike između krajeva, ulica ili dve dele jedan kraj od drugog. Ali verujte mi, ja o tome nisam imalapojma i previše sam se domaće osećala tamo. Bukvalno sam imala više sreće nego pameti, a to su mi rekli i roditelji drugarice. Ipak, drago mi je što se sve dobro završilo i ubuduće ću biti obazrivija - rekla je Dušica.

Autor: Pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

'