AKTUELNO

Stalno razmišlja o onome što se desilo njenom nekadašnjem mužu.

Nakon skandala u kom se našao njen bivši suprug pevač Darko Lazić, pevačica Ana Sević strahuje za svoju bezbednost i bezbednost njihove ćerke Lorene. Prema navodima, pevačica je u strahu da joj neko ne otme naslednicu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred ćerkom, pa da tako i nju povrede - kaže izvor.

PROČITAJTE: DALEKO OD OČIJU, DALEKO OD SRCA: Posle raskida sa Teodorom, Anđelo napustio Srbiju! (FOTO)

Takođe, izvor koji je blizak prijatelj sa Anom Sević dodaje i da je ona posle incidenta koji se dogodio pevaču, odmah pozvala svog nekadašnjeg muža da proveri kako je.

Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će na svaki način zaštititi devojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom - priča izvor blizak pevačici.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ANGAŽOVAO PRIVATNO OBEZBEĐENJE: Darko Lazić posle napada strahuje za svoju bezbednost? (FOTO)

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'