AKTUELNO

Probudile se stare strasti?

Tokom najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' spekulisalo se da je Pinkova zvezda Slobodan Radanović bio u tajnoj vezi sa atraktivnom pevačicom Dušicom Grabović, a ovu priču dodatno je podgrejao i njen blizak prijatelj koji je za Pink.rs otkrio detalje njihove avanture.

Foto: e-stock Miloš Rafailović/Andrej Nihil

Pevačicin prijatelj tada je za naš portal otkrio detalje njihove najdublje intime, ali i da je njihova veza trajala sve dok se Radanović nije oženio Kristinom Kijom Kockar. S druge strane, Sloba je nakon završetka rijalitija tvrdio da je sa Dušicom isključivo u prijateljskim odnosima. Međutim, pre samo nekoliko dana došlo je do ponovnog susreta Slobe i Dušice, i to u Budvi. Prema navodima našeg izvora, oni su nakon nastupa popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija u jednoj budvanskoj diskoteci, gde su se i sreli prvi put nakon ''Zadruge'', proveli noć zajedno u jednom tamošnjem hotelu.

Foto: Printscreen Instagram

- Sloba i Dušica su se prvi put nakon ''Zadruge'' videli u Budvi, i to sasvim slučajno. Našli su se na Đanijevom nastupu. Tu su poprilično bili prisni, razgovarali su dugo i slikali se. Nakon toga su zajedno napustili diskoteku i uputili se ka jednom hotelu u Budvi gde su proveli noć. Dušica je jedva čekala trenutak da ga vidi, a kada je videla da može taj trenutak i da iskoristi njenoj sreći nije bilo kraja. Oboje su malo popili, a druženje su nastavili u hotelu - tvrdi za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: LUNA BACILA OKO NA JOŠ JEDNOG OŽENJENOG ZADRUGARA? Čim je objavio novu pesmu, Đoganijeva je uradila ovo!

Kako bismo saznali da li su Dušica i Sloba zaista završili u hotelu nakon njihovog susreta u Budvi, kontaktirali smo Radanovića.

Foto: Pink.rs

- Pa žena je bila na Đanijevom nastupu, prišla, javila se i to je to. A sutradan mi je menadžer jednog kluba prišao na mom nastupu i rekao mi da je Dušica tu i zamolio me da ona otpeva koju pesmu i to je to. Nismo bili ni u kakvom hotelu zajedno, a ona mi je rekla da ona nema ništa sa novinskim natpisima da smo mi bili u nekoj šemi - rekao je Sloba za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Budva

#Dušica Grabović

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'