AKTUELNO

Otkrila sve detalje njihovog odnosa.

Gordana Džehverović i Bora Santana su večerašnji gosti u novom izdanju emisije "Zadruga - narod pita". Sa njima je voditelj i novinar Darko Tanasijević pričao o svim dešavanjima u privatnom životu koja su se dogodila nakon završetka rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Gocina ćerka, Teodora je nakon samo sedam dana boravka u rijalitiju uplovila u ljubavnu romansu sa Anđelom Rankovićem i tada ostavila svog dečka Kristijana Ipšu sa kojim je neposredno pred ulazak u Belu kuću.

Foto: Privatna arhiva

Goca je po ko zna koji put progovorila šta misli o njemu, kao i o kontroverznom biznismenu Ćazimu Osmaniju, sa kojim je Teodora dovođena u vezu.

O njemu ne želim sada da pričam. Mnogi su pogrešno protumačili tu vezu. Ja ne mogu da upredim Anđela i Kristijana. Teodora jeste prevarila tog dečka. Nisam mogla da se pomirim sa načinom na koji je ona to uradila. Od tog trenutka sam ja poštovala tog dečka, jer je on došao u našu kuću, upoznali smo ga. Onda se pojavio Ćazim. Ja sam krila identititet tog dečka. Ja znam sa kim i gde je bila u Poreču. Ja se izvinjavam toj Doris. Ja poštujem tog Ćazima. Ja znam da je on ustupio taj hotel za snimanje spota "Kuliram". Kasnije je upoznala Doris. Ja sam to u afektu rekla. Ja sam se čula sa Doris. Doris je pozvala Teodoru, ja znam da su se one družile... Ja sam to u afektu rekla, muka mi je više od tog Ćazima. Izmirile su se. Teodora ima jako veliko srce, pokazala je to u Zadruzi. Kad se čovek iskreno izvini i primetite suzu u čovekom oku i to izvinjenje treba prihvatiti - otkrila je Gordana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: RANKOVIĆ POBEGAO DALEKO OD SRBIJE I TEODORE! Goca progovorila o Anđelovoj PREVARI, pa otkrila šta misli o njegovoj fotografiji sa maloletnicom! (VIDEO)

Šta je još Gordana rekla o ovome i u kakvom su odnosu Teodora i Doris, Ćazimova devojka, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'