AKTUELNO

Maneken i bivši Zadrugar Anđelo Ranković poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pakao.

Nakon što se završio najveći rijaliti na ovim prostorima, Zadruga, mladi maneken Anđelo Ranković ne prestaje da bude u centru pažnje medija i javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je iz Zadruge izašao u velikoj ljubavi sa pevačicom Teodorom Džehverović, a u rijalitiju su važili za jedan od najskladnijih parova. Međutim, ubrzo nakon završetka rijalitija, došlo je do raskida koji je šokirao celu naciju, a zatim je došlo i do javnih prepirki između njega i porodice bivše drage - majke Gordane Džehverović, koja mu je takođe bila cimerka, i brata Save Džehverovića.

Nakon što se čitava bura slegla, njega su sustigli novi problemi. Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se profil sa Anđelovim imenom, prezimenom i fotografijama. Čim je primetio profil, oglasio se na svom Instagram storiju i preneo poruku svim svojim fanovima ali i široj javnosti.

Fejsbuk ne koristim, niti je ovo moj profil. Ko može i ko je na Fejsbuku neka prijavi. Hvala - napisao je on preko printscreena spornog profila.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA ANA I FILIP PONOVO U VEZI? Bivši ljubavnici uhvaćeni ponovo zajedno, mislili da ih niko ne snima! (VIDEO)

Da li je neko želeo da se osveti manekenu za uvrede porodici svoje bivše izabranice, iz lične koristi ili ipak samo da se našali ne znamo. Jedino što zasigurno znamo jeste da Anđelo konstantno dolazi u situaciju da se za neke stvari oglašava putem svog Instagrama, jer izgleda jedino tamo može potpuno slobodno da iznosi svoje mišljenje.

A.Đ.

#Anđelo Ranković

#Facebook

#Instagram

#Teodora Džehverović

'