AKTUELNO

Njih dvoje se redovno čuju.

Milan Milošević je bio sinoćni gost u autorskoj emisiji "Rada sam", voditeljke Rade Radenović, i sa njom podelio sve novitete posle "Zadruge", ali i bez dlake na jeziku pričao o bivšim cimerima, a naročito o ljubavnom trouglu koji je obeležio prethodni rijaliti.

Da podsetimo, Sloba Radanović je u rijalitiju prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Njihov brak je zbog ovoga umnogome poljuljan i oboje su odlučili da ga okončaju i stave tačku na svoj zajednički život.

Foto: Pink.rs

Kockareva svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje nove fotografije kojima mami uzdahe svih muškaraca. Milan je u sinoćnoj emisiji otkrio da li se pojavio onaj "pravi" u Kijinom životu koji će zameniti Slobu i na voditeljkino pitanje da li ima dečka odgovorio sledeće:

Koliko ja znam, nema. Rekla mi je kada smo se videli poslednji put da nema, ali da je otvorena za vezu, jer je slobodna. Dobro, ali neće mi odmah reći čim ga nađe. Možda ga nađe, a da joj se ne svidi. Da ne leti pred rudu. Polako, da vidimo da li valja, da li da ga prijavljujemo - rekao je kroz smeh Milan.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: OSUO PALJUBU PO LUNI PRE ULASKA U ZADRUGU 2: On je radio i sa Kijom i sa Đoganijevom, a evo ko mu je DELIO SAVETE O TOME ŠTA DA RADI U RIJALITIJU! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rada Radenović

'