AKTUELNO

Konačno ima zbog čega da se raduje.

Iako je po završetku "Zadruge" bio srećan i ispunjen zbog ljubavi sa pevačicom Teodorom Džehverović, koju je zavoleo u rijalitiju Televizije Pink, manekenu Anđelu Rankoviću je nedugo nakon 20. juna, kada se završila prva sezona "Zadruge", sve krenulo nizbrdo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

Pritisak javnosti, ali ponajviše animozitet njegove majke i ujaka prema Teodori i članovima njene porodice uticali su na to da se njihova veza nađe na tankom ledu koji je pukao onog trenutka kada se Gordana Džehverović, pevačicina majka, sastala sa Anđelovim ocem, sa kojim on, inače, već godinama unazad ne razgovara. Maneken nije mogao da pređe preko određenih stvari, a uprkos velikoj ljubavi, i on i Teodora doneli su odluku da je najbolje da svako nastavi svojim putem. Takođe, šuškalo se da je i jedan od razloga za raskid navodna Anđelova prevara.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Teodora se posle raskida maksimalno posvetila poslu i mnogobrojnim nastupima širom regiona, dok je Anđelo, kako su otkrili ljudi bliski njemu, patio u tišini. On je rešio da nakratko otputuje iz Srbije i napuni baterije, a nakon povratka u srpsku prestonicu doneo je odluku da se maksimalno posveti sebi i svom poslu, što se ispostavilo kao sjajna odluka.

On je danas svoje pratioce na Instagramu izvestio da je ostvario davnašnji san - da je, naime, započeo sopstveni biznis i da će u narednom periodu raditi kao fitnes trener i savetnik za ishranu.

Pročitajte još... Anđelov otac OTKRIO KO JE NAJVEĆI KRIVAC za to što se odvojio od sina, pa pokazao zajedničke fotografije zbog kojih će vam SRCE PREPUĆI! (FOTO)

Ponosan sam na sebe, svoj tim i na san koji sam upravo ostvario. Pripremio sam zajedno sa svojim timom nešto čime se treba ponositi. Nakon 14 godina bavljenja fudbalom i sedam godina bavljenja fitnesom, ostvario sam nešto o čemu sam maštao od dana kada sam kročio u teretanu - da budem uzor mladima i starijima, da im pomognem prilikom treninga, ishrane i suplementacije - pohvalio se Ranković.

Foto: Instagram

D. T.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'