AKTUELNO

Odmah mu je pošlo za rukom da na sebe privuče pažnju medija, ali i budućih cimera sa kojima će od sutra živeti u impozantnoj kneževini.

Prva grupa učesnika "Zadruge 2" juče je stigla u karantin, u kom će boraviti sve do sutra uveče, kada će se useliti u kneževinu u kojoj će ih milionska publika Televizije Pink gledati narednih meseci, a danas oko podneva počeli su da pristižu i ostali takmičari.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Među prvima je stigao skandal majstor Branislav Radonić Brendon, u kojeg su ispred karantina bile uprte sve oči pripadnika sedme sile, ali i njegovih budućih cimera, sa kojima će od sutra deliti životni prostor.

Foto: Pink.rs

Brendon je, inače, poznat kao neko ko nema dlake na jeziku i kojem skandali nisu strani, zbog čega je, nema sumnje, samo dan pre početka "Zadruge" uspeo da zaplaši dobar deo ostalih takmičara koji će, takođe, učestvovati u ovom hiper-rijalitiju Televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Brendon je pažnju na sebe odmah skrenuo upečatljivim naočarima za sunce, koje je skinuo kada je stao pred okupljene fotoreportere, a ispred karantina pojavio sa svojim najdražima koji su mu poželeli dug ostanak u "Zadruzi" i pobedu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

S. K. / D. T.

#Branislav Radonić Brendon

#Rijaliti Zadruga

'