AKTUELNO

Sukobu se ne nazire kraj.

Iako su na luksuznom imanju uspostavili korektan odnos, Mirko Gavrić, aktuelni učesnik "Zadruge", pre samo nekoliko dana, kada je snimana emisija Lava Pajkića "Kontravizija", izneo je salvu uvreda na račun svoje cimerke iz Bele kuće, Zorice Marković.

On je pokušao da objasni šta je glavni razlog njihovog sukoba, pa je čak pevačicu nazvao gospodinom umesto gospođom.

Foto: TvPink Printscreen

Znam šta je problem. Problem je to što gospodin Marković (Zorica Marković) nije ukapirala razlog zbog kog sam ja ljut. Ona misli da ja vodim tuđe ratove, tuđe bitke. Ne, ja se borim samo za ono što je ispričala kada je spomenula moje ime. Rekla je da sam ja napravio nešto što nisam, da je prisustvovala mojoj svadbi a nije, da je videla i čula neke stvari a nije. U stvari, to je glavni razlog našeg sukoba. S obzirom na to da udara vrlo nisko i vrlo nekolegijalno, ja odgovoram na isti način. Samo što ću ja, za razliku od nje, biti na nivou na kom jesam. Što se tiče gospodina Miće, ne znam zašto se uopšte upecao, on vodi tuđi rat. Ali kažu da sam neko ko u poslednje dve nedelje i te kako dobija rejtinge, ruši sve pred sobom, pa je to razlog što se nakačio. Kažu da se ti veliki igrači kače uvek za one koji su već negde od starta potencijalni pobednici, ja volim da budem pobednik u životu. Kad pričam o pobedi, ne mislim samo na "Zadrugu". Dovoljno je da pobedim u ovom ratu koji su oni poveli, i biću srećan - rekao je Mirko.

Gavrić je takođe naglasio da je Zorica neko ko jedva čeka da slomi krila mladim ljudima, koji su tek na početku svojih karijera.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON SLOBE I KIJA OŠTRO DEMANTOVALA NAVODE MIRKA GAVRIĆA: Opet sam glavna glumica drugima u životu! (FOTO)

Najveći problem je što osoba u životu doživi da bude velika, ali da ne bude najveća, a ima tendenciju da bude najveća. Jednostavno nisu svi rođeni da budu najveći. E onda doživi da je malo bitna, a onda jako brzo doživi da je opet nebitna, i onda se napravi jedan program u kome ta osoba, u ovom slučaju gospodin Marković, možda da bude bitna. Kako bitna? Ne onim za šta je poslata na ovaj svet, da peva, da uveseljava narod, da bude zgodna žena, što nije bila nikad, već ide puškom i samo mlađim, koji tek treba da polete, seče krila. Pa to ne treba da bude stvar kojom bi ona trebalo da da se bavi. Zašto mi sečemo krila mladim ljudima u Srbiji? Zašto ne dozvoliti nekome ko je kvalitetan i talentovan da poleti, da pokaže svoje kvalitete? Ne, hajdemo odmah to da sečemo, jer mi babe od 160 godina nećemo da damo kadar. Ja gospodinu Markoviću zaista ne želim da ukradem kadar jer nas dvojica nikako ne bismo ni mogli u isti kadar. Onolika glava i ovoliki stomak ne mogu zajedno - završio je pevač i muzički producent.

Podsetimo, od kako su ušli u impozatan Imaginarijum, Zorica i Mirko nisu imali sukobe, a otpočeli su čak i sasvim prijateljasku konvezraciju. Međutim, nema sumnje da će Markovićeva burno reagovati kada sazna kakve je uvrede Gavrić izneo na njen račun.

R. L.

#Mirko Gavrić

#Zorica Marković

'