AKTUELNO

Spomenuo je i njenu porodicu.

Adam Đogani i maneken Tomislav Panić zbližili se čim su zvanično postali učesnici najgledanijeg hiperrijalitija, Zadruge 2. Iako često provode vreme zajedno, Adam je ipak želeo da porazgovara sa njim o njegovom odnosu sa Lunom Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, on je na društvenoj mreži Instagram video da je Toma nakon napuštanja Zadruge 1 objavio story u opisu fotografije gde je napisao nešto što mu se nije svidelo.

Video sam da si na Instagramu objavio da si pobedio porodicu Đogani čim se završila Zadruga. Zašto? - pitao je Adam.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ni o Luni ni o kome drugom nikad ništa loše nisam imao. Sa Lunom ni kontakt nisam imao. Treća stvar, sa vašom porodicom nemam nikakvih tačaka. Četvrto, ako me zajebavaš, ja ću na tebe da se naljuti. To počinje mnogo da smara. Ja možda jesam Anabelu, ali se ne sećam. Neko mi je rekao da je Anabela rekla za mene: Ma, ko je on? To mogu samo moji prijatelji da mi kažu. Ostale ljude ne slušam. Sa Gagijem sam pričao kad je bilo finale, pozdravio se sa mnom. Ja sam Luni na žurki rekao da me ima kao prijatelja. Sloba me zvao na svoj nastup, zbog njega sam otišao. Luna i ja smo progovorili dve do tri rečenice. Ja sam bio sa Minom, a ona sa Slobom. Ovde me baš iznerivralo što je onaj debil pričao o Staniji. Devojka ustaje u 7h i leže u 23h - pravdao se Toma.

Adam mu je poverovao iako je bilo vidno da je bio pomalo skeptičan, a onda je Toma ponovo pokrenuo priču o njegovoj bivšoj Mini Vrbaški sa kojom deli životni prostor u Zadruzi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam sa njom pričao pre nego što smo ušli. Njen brat spava u mojoj majici. Sa njenom mamom nikad nisam imao loš odnos, iako je ona rekla da jesmo. Nikad je nisam tužio, a mogao sam za sve i svašta. A rekao sam joj bio, i gledaj šta je uradila. Ja otkad je znam istu priču priča, kao u Zadruzi 1 - rekao je Toma.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Adam Đogani

#Tomislav Panić

'