AKTUELNO

Muškarci nisu znali gde pre da gledaju.

Prethodne noći u prestonici Srbije poznati su se sjatili na jednom mestu, na žurki koju je organizovao časopis "Hello", na kojoj su posebno blistale dame.

Jedna od onih koje su privukle najveću pažnju jeste manekenka Danijela Dimitrovska, supruga Ognjena Amidžića, koja je došla u dugoj roze haljini sa dubokim izrezom u predelu nogu, pa su svi gledali u njene savršeno zategnute noge.

Foto: E-stock

Osim nje, veliku pažnju privukla je i Anastasija Ražnatović u svetlucavoj sivoj haljini u kojoj je do izražaja došao njen dekolte, što je i Katarina Grujić odlučila da istakne ovog puta, ali i da, u isto vreme, pokaže svoje duge noge.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

I voditeljka Rada Radenović blistala je u elegantnoj crnoj kombinaciji kojom je istakla i bujne grudi i noge s kojih niko nije moago da skine pogled.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: OVO OBEĆAVA DA ĆEMO DOBITI HIT: Poslušajte najavu dueta Zorice Brunclik i Šabana Šaulića! (VIDEO)

Na iznenađenje mnogih, i glumica Jelena Gavrilović odlučila je da pokaže grudi u zlatnoj haljini sa izrazito dubokim dekolteom, pa se zbog svih ovih dama slobodno može zaključiti da prethodne noći muškarci nisu znali gde pre da gledaju.

Foto: E-stock

Autor: V. T.

#Anastasija Ražnatović

#Danijela Dimitrovska

#Jelena Gavrilović

#Ognjen Amidžić

#Rada Radenović

'