AKTUELNO

Učesnici nisu mogli da poveruju šta čuju.

Ove noći nastao je potpuni haos kada je Nevena Arsić ponovila da je bila trudna sa Bojanom Gaćešom, te da je tu bebu izgubila.

Foto: TvPink Printscreen

I dok je Gaćeša tvrdio da ta priča nije istinita jer ne postoji ni jedan dokaz za to što njegova bivša devojka priča, Nevena je potpuno poludela.

U raspravu bivšeg ljubavnog para umešao se Tomislav Panić, koji je naveo da je prošao kroz sličnu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NASTAO JE HAOS! Vasići opleli po Kulićkama zbog mesa i torte, a nakon toga se Miljana POKAJALA ŠTO MIRKO GAVRIĆ NAPUSTIO 'ZADRUGU' ZBOG NJE! (VIDEO)

Mene je potresla priča jer ja imam jedno loše iskustvo. Bojan je u pravu iako njih gotivim, pijem kafu sa njima. Što se tiče toga da treba dostaviti dokaz da je trudna, sa tim se slažem. Ja imam dete u Kini, koje ne mogu da vidim, smej se, meni nije smešno. Ona (majka deteta) je ćerka jednog poznatog političara u Kini a ja sa njom nemam kontakt, niti bih ikad više mogao da vidim to dete. Tražio sam DNK i dobio sam, dete je moje. Zato ga poštujem jer on to mora da zna, da li je otac ili nije - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su ostali u čudu zbog ovih njegovih reči, a Panić je sa žaljenjem pričao o svom detetu koje nikada nije upoznao.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku od sedmog minuta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Tomislav Panić

'