AKTUELNO

Zgrožen onime što je Gaćeša rekao.

Bojan Gaćeša je tokom današnjeg poslepodneva napravio veliku grešku ispričavši vic koji je izazvao veliko gnušanje zadrugara, ali i cele nacije, zbog toga je on diskvalifikovan, a Željko Mitrović se večeras tim povodom obratio celoj naciji.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je u njegovo ime pročitala pismo kojim je uputio izvinjenje svim gledaocima televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik i direktor Pink media Grupe da kažem da smo svi šokirani i zgroženi onime što se dogodilo danas u "Zadruzi". U toku zadatka koji je trebao da donese smeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored toga što sam doneo odluku da zbog toga Bojan bude diskvalifikovan osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ono što se dogodilo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da sme da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Iako ova situacija nije emitovana na Televizi Pink ono što je Bojan izgovorio izazvalo je opšte gnušanje i apsolutno je za svaku osudu. Željko Mitrović - pročitala je pismo Dušica.

Pročitajte još: DISKVALIFIKOVAN! Zbog GREŠKE KOJU JE NAPRAVIO, Veliki šef je doneo ODLUKU DA BOJANA IZBACI IZ ZADRUGE! (VIDEO)

D. B.

#Zadruga 2

'