AKTUELNO

Gaćeša uputio izvinjenje.

Tokom današnjeg poslepodneva u Beloj kući je organizovana "Olimpijada u pričanju viceva" čiji je cilj bio da se zadrugari zabave. Međutim, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je izazvao gnušanje među zadrugarima.

On se, naime, na zaprepašćenje mnogih našalio na račun devojčice Milice Rakić koja je 1999. godine stradala tokom NATO bombardovanja, na šta su svi odmah burno odreagovali.

Foto: TvPink Printscreen

Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda! - ispričao je on i izazvao gnušanje i prekor svih zadrugara.

Nakon završene igre, Veliki šef je poslao pismo u kome je žestoko osudio vic koji je Gaćeša ispričao.

Zadrugari, pre svega moramo zvanično da osudimo vic koji je ispričao Bojan. Mišljenje svih nas je da je to bilo u najmanju ruku sramno, pa se apsolutno ograđujemo od ovakvog postupka. Doneli smo odluku da zbog ovog postupka Bojan bude kažnjen mesečnim honorarom. Osim toga, želimo da čestitamo Zorici na pobedi. Zorice tvoja nagrada se nalazi u poštanskom sandučetu - pročitala je Rada pismo, nakon koga se oglasio Bojan:
Pre svega bih želeo da izvinim produkciji i narodu. Danas nisam stvarno raspoložen i ne znam zašto sam to ispričao, kada sam imao neki drugi na umu. Još jednom se izvinjavam - rekao je Bojan i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Uopšte se nije odnosilo na to što sam rekao i ja nosim posledice od te 1999. godine. Znam da je ovo izazvalo veliku buru napolju i ja se još jednom izvinjavam - rekao je Gaćeša.
Ja se zahvaljujem produkciji što sam dobila cigarete. Vlado nisi trebao da odustaneš. Bojane, samo ću ti reći da si dobro, tačnije rečeno preblago prošao - prokomentarisala je Zorica, sa kojom je bio saglasan i Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako portal Pink.rs saznaje, kazna za Bojana zbog ovog vica tek sledi, jer Veliki šef ovakve ispade ne toleriše, što je jasno pokazao u svim situacijama do sada.

Pročitajte još: Zerina URLALA na Baneta, ON NIJE MOGAO DA JE OBUZDA: PONAŠAŠ SE KAO PSIHOPATA, PRAVIŠ MI STRES! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bojan Gaćeša

'