AKTUELNO

Ona je igrala na kartu zaljubljenosti.

Voditelj Ognjen Nestorović bio je vidno iznenađen reakcijom zadrugara na snimak koji je produkcija pustila. Na njemu je Vladimir Tomović vikao na Staniju Dobrojević, zapušavao joj usta rukama i tresao je. Razloga za to je bilo mnogo, od ''puding afere'', do njenog druženja sa devojama sa kojima Tomović nije u dobrim odnosima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok su gledali snimak, na Tomovićevom licu bio je osmeh, dok Stanija nije bila oduševljena što ostali zadrugari gledaju kako je on nju tretira. Veliki broj zadrugara je ustao da komentariše incident.

Ja sam više puta pričao da oni puste ovaj video. Hteo sam da vide da je ja nisam tukao i vršio nasilje nad ženama. Samo sam hteo da joj kažem - rekao je Vladimir.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ZLATIN MUŽ PROZVAO STANIJU, a pohvalio Lunu: Njih dve su kao MAJKA I ĆERKA! (VIDEO)

Imajući u vidu da se sve ovo dogodilo nakon 23 dana, ja nisam bila kriva. On se uredno izvinio. Ja znam čemu sve ovo može da vodi, ali želela sam da se to više ne ponovo. Trenutak kad mi je stavio ruku na usta, ja se smejem jer tako reagujem za stres - pričala je Stanija, pa je došao red na Branislava Radonjića Brendona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je sve bilo iscenirano. Od početka do kraja. Samo smatram da nije bilo kamera, ne bi ste se ovako ponašali. U vašem interesu je da se ovako ponašate - rekao je Brendon, ali je Miljana Kulić zahtevala da joj Ognjen da reč jer je imala šta da kaže:
Smatram da uopšte nije bilo agresije, vidi da mu je stalo do nje. Nemam ništa protiv toga. To je sve normalno u vezi. Nisam sigurna da se oni vole, nego da se plaši da njegov ponos ne bude poljuljan. On je pametan i da sumnjam da je poverovao Mići - izjavila je Miljana apropo snimka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'