AKTUELNO

Pogodile je priče cimera.

Zorica Marković izlaganje o svom životu i teškim momentima u njemu počela je tako što je čestitala Milanu Miloševiću na večerašnjoj emisiji. Nakon toga pevačica je počela da govori o problemima koje je imala tokom svog života.

Foto: RTV Pink

Ja sam dete sa sela, iz velike porodice, pošteni ljudi, seljaci... Zaljubila sam se u petnaestoj godini, to je prvi muškarac u mom životu. Više nije među živima. Rodila sam mu sina. Dejan je danas oženjen, čekamo bebicu - govorila je Zorica.

Pevačica je pričala o detaljima trudnoće sa sinom Ilijom i otkrila da tada nije znala da je trudna sa blizancima.

Foto: RTV Pink

Posle sam dobila Iliju. Tada kada sam ostala trudna sa njim, imala sam dvojajčane blizance. Niko mi nije to rekao. Ja sam dobila spontani, mislila sam da sam izgubila dete. Ja u transu, teže nema... Kada mi je to lekar rekao, ja u lokvi krvi on meni kaže: "Imaš još jedno", ja čoveku zavalim takvu šamarčinu. Mislima sam da misli na Dejana. Smirio me, objasnio mi je da je drugi plod u redu... Isto smo i Ilija i ja jedva preživeli. Sa četiri meseca je otišao na operaciju, ja sam isto. Onda to crno bombardovanje, živeli smo u podrumu sami sa pacovima. Onda smo pomogli ljudima posle kada su bili u kolonama... I nije ni čudo što sam doživela infarkt - nastavila je pevačica.

Zorica je zatim ispričala i deo za koji je rekla da ranije nije o tome govorila nikada u javnosti, a tiče se situacije iz bolnice nakon što je imala problema sa srcem kada su je delila dva minuta od smrti.

Foto: RTV Pink

Sto puta su me proglašavali mrtvom i samo još jedan momenat, kada sam to doživela i kada su me delila dva minuta do smrti... Meni je bilo samo važno da se probudim i vidim Dejana i Iliju. Budim se ja, ali u čudnom stanju i vidim da Ilija meni peškir od moje majke spušta u ruke i kaže: "Majko ustani i umi se" i ja sam se tog momenta probudila. Tako da mi ovde jesmo da zaradimo novac, jesmo sve, ali posle ovih priča ako sam bilo koga uvredila moram svima da se izvinim i od mene nećete doživeti više nijedan neprijatan trenutak - kroz suze je pričala Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zorica Marković

'