AKTUELNO

Ni ona ne veruje u njegovu tužnu životnu priču!

Sinoć je održan sastanak u Beloj kući na kom su zadrugari pričali svoje najemotivnije priče. Jedna od njih koja je posebno privukla pažnju je priča Tome Panića da ima sina u Kini. Veći efekat na zadrugare dao je on kada je rekao da ga je video samo jednom, dok je bio beba. Dok su neki ostali u šoku, nekolicina se smejala jer nije verovala manekenu ono što govori.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana Kulić je i sinoć došla do izražaja dok se smejala na njegovu priču, pa je i danas odlučila da mu to spomene. Tačnije, nekoliko zadrugara je sedelo na baštenskom setu i u jednom trenuku Miljana je namerno potkačila Tomu da mu ne veruje u priču. Kako bi se on odbranio od nje, spomenuo je da zna šta je sve ona radila u Nišu i Čačku dok je radila kao konobarica. Ona nije poklekla, pa mu je žestoko uzvratila.

Svi znaju kako sam radila i na kakvom nivou sam bila. Svi su znali mog oca, zarađivala sam svakog dana, 9 hiljada svakog dana. Ma ajde, beži ti izmišljaš da imaš dete u Kini. Što nisi rekao nešto što je istina - govorila je Miljana, dok je Toma na to burno reagovao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Od tebe će napraviti najgoru ovde. Nemoj da mi diraš dete, alo malopre si mi spomenula majku, ne bi trebalo ni to da radiš. Ma znam sve o tebi, bio sam u Nišu više puta, sve znam o tebi i kako si zarađivala - branio se Toma, ali se Miljana branila:

Pročitaj više: SVI U ŠOKU! Toma i Miljana se brutalno izvređali, a sve zbog NJEGA: Mog druga neće ovde niko da g*zi! (VIDEO)

Znam ja tvoje je*ače, i u Skoplju i u Nišu. Mešaš nebitne ljude ovde, ma ajde beži -rekla je Miljana pa je nastavila da ga ignoriše pevajući.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

#Tomislav Panić

'