AKTUELNO

Oni će se sutra boriti u igri za dupliranje glasova, samim tim i opstanak u Zadruzi 2.

Prošlo je mesec dana od početka ''Zadruge 2'', najimpresivnijeg i najzahtevnijeg rijalitija na ovim prostorima, ali i šire. Nekoliko zadrugara već je napustilo ovaj šou program, a sutra će se na tom spisku naći još jedno ime. Voditelj Ognjen Amidžić je ušao u Zadrugu kako bi uz njegovu pomoć zadrugari izabrali one koji će se sutra veče boriti za opastanak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Večeras su zadrugari, ali i gledaoci, dali svoj glas i odlučili ko će noć provesti u sobi za izolaciju, a onda sutra zauvek napustiti Zadrugu. Ovonedeljni Vođa Rada Vasić za svoje potrčke postavila je MC Damira i Miljanu Kulić, a ukućani su morali da glasaju za jednog od njih dvoje i odlučili da to bude MC Damiro.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogi komentarišu da sam ja iskvaren, mnogo volim da popijem i tako to, ja jedva čekam kući da idem. Vi sada možete vikati koliko hoćete, ali ja jedva čekam da vidim moju ćerku i da idem kući. Šta je problem? Pitali ste me da li želite da ostanem... Trenutno tako osećam potrebu, molio sam za razgovor, pao sam u depresiju. Ko god kaže da sam folirant jer hoću kući, za mene nije normalna osoba - rekao je Damiro, kome su učesnici dobacivali dok je iznosio svoje mišljenje.
Iskoristila bih priliku da pozovem ljude koji mene podržavaju da podrže Damira. On ima dete i treba da ostane ovde baš zbog tog deteta, on lupeta gluposti. Podržite Damira, on je meni najdraži od kad je Mirko Gavrić otišao. Verujem da će da ostane, trenutno je u minus fazi, ali on treba da ostane - istakla je Miljana, koja je opstala u konkurenciji sa reperom.

Pevačica Suzana Perović je zbog blažeg fizičkog kontakta na MC Damira direktno nominovana od strane Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci koji verno prate Zadrugu 2 imaju pravo da nominuju još jednog od njih, a večeras je njihovu najmanju podršku imala Nevena Arsić.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo troje zadrugara boriće se u igri, a onom ko pobedi glasovi će biti duplirani. Ko će napustiti ''Zadrugu 2'' saznaćete sutra uveče na televiziji Pink.

Pročitaj više: DOLAZAK OVOG STANARA UZNEMIRIĆE SVE ZADRUGARE! Večeras se u Belu kuću useljava učesnik zbog kojeg će se MNOGI ZALEDITI!

Kako je izgledalo biranje nominovanih pogledajte u video-prilogu ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zadruga - Nominacije

'